158660
Brak okładki
Książka
W koszyku
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 128616, 128615 (2 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 109407 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Tyt. oryg.: Emulsifiers
Uwaga ogólna
Tyt. oryg.: Emulsifiers.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów wydziałów technologii żywności, technologów, towaroznawców i producentów żywności oraz jako książka pomocnicza dla uczniów szkół gastronomicznych.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności