158660
Brak okładki
Książka
W koszyku
1.1. Pojęcia podstawowe 1.2. Systemy i procesy produkcyjne 1.3. Systemy i procesy wytwórcze Organizacja produkcji 2.1. Parametry procesu produkcyjnego 2.2. Typy, formy i odmiany organizacji produkcji 2.3. Przebiegi produkcji 2.4. Zapasy produkcyjne 2.5. Możliwości produkcyjne Planowanie i sterowanie produkcją 3.1. Planowanie produkcji. 3.2. Sterowanie produkcją 3.3. Podstawowe zasady sterowania przepływem produkcji 3.4. Metody międzykomórkowego sterowania przepływem produkcji 3.5. Metody wewnątrzkomórkowego sterowania przepływem produkcji. 3.6. Nowoczesne metody sterowania produkcją Zarządzanie produkcją 4.1. Realizacja funkcji zarządzania 4.2. Metody i techniki organizacji i zarządzania 4.3. Style kierowania 4.4. Informacje w zarządzaniu Ocena produktywności. 5.1. Pojęcie produktywności 5.2. Wskaźniki produktywności 5.3. Czynniki poprawy produktywności
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 134604, 134605 (2 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. 123-124.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów kierunków ekonomicznych i technicznych, a także dla praktyków gospodarczych.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności