158660
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 138525 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Tyt. grzbietowy: Instruktaż stanowiskowy - przemyśł spożywczy
Uwaga ogólna
Zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 27 lipca 2004 r. w sprawie szkolenia w dziedzinie bezpieczeństwa i higieny pracy (Dz. U. Nr 180, poz. 1860 z późn. zm.).
S. red.: Opracowanie poszczególnych instruktaży: Elżbieta Długokęcka - Cukiernik; Kelner - Barman; Kucharz; Masarz; Pomoc kuchenna, Tomasz Golec - Piekarz.
Na okł.: Cukiernik, kelner - barman, kucharz, masarz, piekarz, pomoc kuchenna.
Uwaga dotycząca bibliografii
Wykaz aktów prawnych, wykaz norm s. 191-193.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności