158660
Media files:
Availability:
Biblioteka Międzywydziałowa
Copies are only available in the library: sygn. 138525 N (1 egz.)
Notes:
Tyt. grzbietowy: Instruktaż stanowiskowy - przemyśł spożywczy
General note
Zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 27 lipca 2004 r. w sprawie szkolenia w dziedzinie bezpieczeństwa i higieny pracy (Dz. U. Nr 180, poz. 1860 z późn. zm.).
S. red.: Opracowanie poszczególnych instruktaży: Elżbieta Długokęcka - Cukiernik; Kelner - Barman; Kucharz; Masarz; Pomoc kuchenna, Tomasz Golec - Piekarz.
Na okł.: Cukiernik, kelner - barman, kucharz, masarz, piekarz, pomoc kuchenna.
Bibliography, etc. note
Wykaz aktów prawnych, wykaz norm s. 191-193.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności