156772
Brak okładki
Książka
W koszyku
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 191
Status dostępności:
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 13906 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
S. tyt., okł.: Kwalifikacja T.15.2 : technik żywienia i usług gastronomicznych. Podręcznik.
Na okł.: Nowa podstawa programowa.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr., netogr. s. 211-214.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla uczniów techników, zawód: technik żywienia i usług gastronomicznych, kwalifikacja: T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych, część kwalifikacji: 2. Organizacja produkcji gastronomicznej.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności