158662
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Edukacja)
Sygnatura czytelni BWF: XII L 78,2
Status dostępności:
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 7708 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
U dołu s. tyt. i okł.: T.11. Planowanie i realizacja usług hotelarskich. 2. Obsługa gości przyjeżdżających i wyjeżdżających.
U góry okł.: Technik hotelarstwa.
Rozdz. wzbogacono o branżowe słownictwo i zwroty w jęz. ang. z zakresu hotelarstwa.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. [195]-196. Netogr. s. 196.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa i przygotowujących się do egzaminu z kwalifikacji zawodowej T.11.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności