155362
Brak okładki
Książka
W koszyku
Introduction to food engineering / R. Paul Singh, Dennis R. Heldman. - 5th ed. - Amsterdam [etc.] : Elsevier, 2014. - XXIII, [1], 867, [9] s. : il. kolor. ; 25 cm.
(Food Science and Technology)
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 70 z
Status dostępności:
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. Z 8700 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
U dołu s. tyt. i na grzb. logo Academic Press - dot. imprintu Elseviera.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności