158660
Book
In basket
1.Czyszczenie i sortowanie surowca Alicja Ceglińska, Grażyna Cacak-Pietrzak 2.Rozdrabnianie Grażyna Cacak-Pietrzak, Alicja Ceglińska 3.Pakowanie i przechowywanie żywności w opakowaniach z tworzyw sztucznych A ndrzej Jan icki, Krzysztof Leszczyński 4.Wirowanie i homogenizacja na przykładzie mleka Antoni Pluta 5.Pasteryzacja Stanisław Zmarlicki 6.Sterylizacj a konserw Andrzej Jarczyk 7.Filtracja Andrzej Jarczyk 8.Ekstrakcja Małgorzata Wroniak, Krzysztof Krygier 9.Alkoholowa fermentacja ciągła Wiesław Wzorek 10. Procesy membranowe Elżbieta Dłużewska, Krzysztof Leszczyński 11.Suszenie rozpyłowe Elżbieta Dłużewska, Krzysztof Leszczyński 12.Zamrażanie żywności Andrzej Jarczyk 13.Koagulacja i żelowanie Mieczysław Dłużewski
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 74
Media files:
Availability:
Biblioteka Międzywydziałowa
Copies are only available in the library: sygn. 146005 N (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia przy pracach.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności