158660
Książka
W koszyku
1.Czyszczenie i sortowanie surowca Alicja Ceglińska, Grażyna Cacak-Pietrzak 2.Rozdrabnianie Grażyna Cacak-Pietrzak, Alicja Ceglińska 3.Pakowanie i przechowywanie żywności w opakowaniach z tworzyw sztucznych A ndrzej Jan icki, Krzysztof Leszczyński 4.Wirowanie i homogenizacja na przykładzie mleka Antoni Pluta 5.Pasteryzacja Stanisław Zmarlicki 6.Sterylizacj a konserw Andrzej Jarczyk 7.Filtracja Andrzej Jarczyk 8.Ekstrakcja Małgorzata Wroniak, Krzysztof Krygier 9.Alkoholowa fermentacja ciągła Wiesław Wzorek 10. Procesy membranowe Elżbieta Dłużewska, Krzysztof Leszczyński 11.Suszenie rozpyłowe Elżbieta Dłużewska, Krzysztof Leszczyński 12.Zamrażanie żywności Andrzej Jarczyk 13.Koagulacja i żelowanie Mieczysław Dłużewski
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 74
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 146005 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia przy pracach.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności