156912
Brak okładki
Książka
W koszyku
ogólne wiadomości o wodzie Jakość wody oraz wymagania stawiane wodzie Skutki stosowania wody o nieodpowiedniej jakości Zawiesiny, mikroorganizmy Gazy oleje i tłuszcze Twardość wody Zasadowość wody Liczba pH Szkody powodowane złą jakością wody kotłowej Uszkodzenia spowodowane złą jakością wody kotłowej Zła jakość wody kotłowej przyczyną obniżenia sprawności cieplnej kotła Charakter szkód powodowanych złą jakością Wody kotłowej Sposoby uzdatniania wody Filtracja Koagulacja Usuwanie żelaza i manganu usuwanie twardości z wody Odgazowywanie wody odolejanie Dezynfekcja Stabilizacja twardości i inhibitorowa ochrona przed korozją Uzdatnianie wody w kotłowniach centralnego ogrzewania Kontrola jakości wody. Urządzenia i osprzęt stacji uzdatniania wody pompy zbiorniki rurociągi i armatura
Sygnatura czytelni BMW: II M 459
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. M 14661 (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 147270 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia, wykaz norm na stronie 69.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności