158660
No cover
Book
In basket
ogólne wiadomości o wodzie Jakość wody oraz wymagania stawiane wodzie Skutki stosowania wody o nieodpowiedniej jakości Zawiesiny, mikroorganizmy Gazy oleje i tłuszcze Twardość wody Zasadowość wody Liczba pH Szkody powodowane złą jakością wody kotłowej Uszkodzenia spowodowane złą jakością wody kotłowej Zła jakość wody kotłowej przyczyną obniżenia sprawności cieplnej kotła Charakter szkód powodowanych złą jakością Wody kotłowej Sposoby uzdatniania wody Filtracja Koagulacja Usuwanie żelaza i manganu usuwanie twardości z wody Odgazowywanie wody odolejanie Dezynfekcja Stabilizacja twardości i inhibitorowa ochrona przed korozją Uzdatnianie wody w kotłowniach centralnego ogrzewania Kontrola jakości wody. Urządzenia i osprzęt stacji uzdatniania wody pompy zbiorniki rurociągi i armatura
Sygnatura czytelni BMW: II M 459
Availability:
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. M 14661 (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Copies are only available in the library: sygn. 147270 N (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia, wykaz norm na stronie 69.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności