158664
Book
In basket
Informacja a komunikacja w organizacji Charakterystyka procesu komunikacji Hierarchia pojęć poznawczych dane, informacja, wiedza Determinanty informacji: cechy i rodzaje informacji, luka informacyjna Charakterystyka informatycznych przedsięwzięć wdrożeniowych Istota informatycznych przedsięwzięć wdrożeniowych Specyfika informatycznych przedsięwzięć wdrożeniowych ocena skuteczności przedsięwzięć informatycznych Komunikacja w informatycznych przedsięwzięciach wdrożeniowych Podejmowanie decyzji w przedsięwzięciach informatycznych Luka informacyjna w przedsięwzięciach informatycznych Analiza relacji sieciowych w przedsięwzięciu informatycznym Komponenty informacyjne Przyczyny luki informacyjnej - perspektywa zarządzania ryzykiem i niepewnością Przyczyny luki informacyjnej-perspektywa informatologii Konsekwencje luki informacyjnej Konsekwencje luki informacyjnej - perspektywa skuteczności realizacji IPW Konsekwencje luki informacyjnej - perspektywa kosztów transakcyjnych . . . Redukcja luki informacyjnej w IPW Model zarządzania ryzykiem oraz niepewnością uwzględniający pojęcie ,,luki informacyjnej Metody redukcji luki informacyjnej Model uzytkowy redukcji luki informacyjnej w IPW model luki informacyjnej - porównawcze studia przypadków . . Charakterystyka przedsiębiorstwa oraz IPW . . Luka informacyjna Konsekwencje luki informacyjnej Model użytkowy redukcji luki informacyjnej . . Przedsiębiorstwo Charakterystyka przedsiębiorstwa oraz IPW Konsekwencje luki informacyjnej Model redukcji luki informacyjnej
Sygnatura czytelni BMW: XII G 12 @@
Media files:
Availability:
Biblioteka Międzywydziałowa
Copies are only available in the library: sygn. E 6250 N (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia, netografia na stronach [245]-271. Indeks.
Funding information note
Współfinansowanie: Instytut Organizacji Systemów Produkcyjnych (Politechnika Warszawska)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności