158660
Książka
W koszyku
Szanse i ograniczenia rozwoju rynku żywności ekologicznej w Polsce / Joanna Smoluk-Sikorska. - Wydanie pierwsze. - Warszawa : Difin, 2021. - 136 stron : ilustracje ; 23 cm.
Rolnictwo ekologiczne i rynek jego produktów w Polsce Związki przetwórstwa żywności ekologicznej z rynkiem Stan przetwórstwa ekożywności w Polsce Charakterystyka badanych przetwórni ekożywności Główne źródła zaopatrzenia Kanały sprzedaży żywności ekologicznej Handel detaliczny żywnością ekologiczną Kanały dystrybucji żywności ekologicznej Oferta asortymentowa sklepów specjalistycznych Źródła zaopatrzenia sklepów z żywnością ekologiczną. Instrumenty polityki cenowej Zachowania konsumpcyjne na rynku żywności ekologicznej Podstawowe wyróżniki konsumentów żywności ekologicznej Motywy zakupu żywności ekologicznej Decyzje zakupowe konsumentów Bariery konsumpcji ekożywności
Sygnatura czytelni BMW: III A 115
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 15219 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia na stronach [126]-136.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności