158660
Book
In basket
Szanse i ograniczenia rozwoju rynku żywności ekologicznej w Polsce / Joanna Smoluk-Sikorska. - Wydanie pierwsze. - Warszawa : Difin, 2021. - 136 stron : ilustracje ; 23 cm.
Rolnictwo ekologiczne i rynek jego produktów w Polsce Związki przetwórstwa żywności ekologicznej z rynkiem Stan przetwórstwa ekożywności w Polsce Charakterystyka badanych przetwórni ekożywności Główne źródła zaopatrzenia Kanały sprzedaży żywności ekologicznej Handel detaliczny żywnością ekologiczną Kanały dystrybucji żywności ekologicznej Oferta asortymentowa sklepów specjalistycznych Źródła zaopatrzenia sklepów z żywnością ekologiczną. Instrumenty polityki cenowej Zachowania konsumpcyjne na rynku żywności ekologicznej Podstawowe wyróżniki konsumentów żywności ekologicznej Motywy zakupu żywności ekologicznej Decyzje zakupowe konsumentów Bariery konsumpcji ekożywności
Sygnatura czytelni BMW: III A 115
Media files:
Availability:
Biblioteka Międzywydziałowa
Copies are only available in the library: sygn. M 15219 N (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia na stronach [126]-136.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności