156984
Brak okładki
Książka
W koszyku
BIOCHEMIA ZASADY BEZPIECZEŃSTWA I HIGIENY PRACY ĆWICZENIE 1 – AMINOKWASY I BIAŁKA ĆWICZENIE 2 – WĘGLOWODANY ĆWICZENIE 3 – WARUNKI DZIAŁANIA ENZYMÓW ANALIZA ZWIĄZKÓW NATURALNYCH ZASADY BEZPIECZEŃSTWA I HIGIENY PRACY ĆWICZENIE 1 – ANALIZA JAKOŚCIOWA EKSTRAKTÓW ROŚLINNYCH ĆWICZENIE 2 – OZNACZANIE ZAWARTOŚCI ZWIĄZKÓW FENOLOWYCH ĆWICZENIE 3 – OZNACZANIE CAŁKOWITEJ ZAWARTOŚCI KWASÓW FENOLOWYCH METODĄ ARNOVA ĆWICZENIE 4 – OZNACZANIE FLAWONOIDÓW ĆWICZENIE 5 – SPEKTROFOTOMETRYCZNE OZNACZANIE ZAWARTOŚCI TANIN – METODA WANILINOWA ĆWICZENIE 6 – SPEKTROFOTOMETRYCZNE OZNACZANIE SUMY ANTOCYJANÓW / 147 ĆWICZENIE 7 – MIARECZKOWE OZNACZANIE ZAWARTOŚCI TANIN / ĆWICZENIE 8 – SPEKTROFOTOMETRYCZNE OZNACZANIE ZAWARTOŚCI TANIN ĆWICZENIE 9 – OZNACZANIE ALKALOIDÓW ĆWICZENIE 10 – OZNACZANIE KOFEINY METODĄ CHROMATOGRAFICZNĄ ĆWICZENIE 11 – OZNACZANIE CHININY METODĄ FLUORYMETRYCZNĄ ĆWICZENIE 12 – OZNACZANIE AKTYWNOŚCI ANTYUTLENIAJĄCEJ METODĄ CUPRAC ĆWICZENIE 13 – OZNACZANIE AKTYWNOŚCI ANTYUTLENIAJĄCEJ METODĄ FRAP ĆWICZENIE 14 – OZNACZANIE AKTYWNOŚCI ANTYUTLENIAJĄCEJ METODĄ DPPH ĆWICZENIE 15 – OZNACZANIE ZAWARTOŚCI KRZEMU (KRZEMIONKI) ĆWICZENIE 16 – OZNACZANIE ZAWARTOŚCI SYLIBININY METODĄ SPEKTROFOTOMETRYCZNĄ MIKROBIOLOGIA ŻYWNOŚCI ZASADY BEZPIECZEŃSTWA ĆWICZENIE 1 – PODSTAWOWY SPRZĘT MIKROBIOLOGICZNY, WYPOSAŻENIE LABORATORIUM ĆWICZENIE 2 – TECHNIKI POSIEWÓW, UZYSKIWANIE CZYSTEJ HODOWLI , METODYKA ROZCIEŃCZANIA ĆWICZENIE 3 – METODY OKREŚLANIA LICZBY MIKROORGANIZMÓW. MIKROSKOP ŚWIETLNY ZŁOŻONY ĆWICZENIE 4 – BARWIENIE ĆWICZENIE 5 – ANTYBIOTYKI I CHEMIO TERAPEUTYKI. MIC I MBC. MECHANIZMY OPORNOŚCI ESBL, E-TEST ĆWICZENIE 6 – CHARAKTERYSTYKA I METODY IDENTYFIKACJI WYBRANYCH BAKTERII Z RODZINY ENTEROBACTERIACEAE ĆWICZENIE 7 – CHARAKTERYSTYKA I METODY IDENTYFIKACJI TLENOWYCH I WZGLĘDNIE BEZTLENOWYCH BAKTERII PRZETRWALNIKUJĄCYCH Z RODZINY BACILLACEAE ĆWICZENIE 8 – OZNACZANIE BAKTERII TERMOFILNYCH TWORZĄCYCH PRZETRWALNIKI W PRODUKTACH O WYSOKIEJ CZYSTOŚCI ĆWICZENIE 9 – OZNACZANIE LICZBY DROŻDŻY I PLEŚNI W ZIARNACH ZBÓŻ, MĄCE PSZENNEJ I ŻYTNIEJ ORAZ W CHLEBIE ŻYTNIM I PSZENNYM ĆWICZENIE 10 – OZNACZANIE OBECNOŚCI I MIANA PAŁECZEK ESCHERICHIA COLI W MLEKU PASTERYZOWANYM, ŚMIETANIE, JOGURCIE I LODACH ĆWICZENIE 11 – OZNACZANIE LICZBY BAKTERII BACILLUS CEREUS W MROŻONKACH WARZYWNYCH I SERZE TECHNOLOGIA LEKÓW NATURALNYCH ZASADY BEZPIECZEŃSTWA ĆWICZENIE 1 – THYMI SIRUPUS COMPOSITUS ĆWICZENIE 2 – NALEWKI Ćwiczenie 3 – MAŚĆ PROPOLISOWA ĆWICZENIE 4 – MAŚĆ MOCZNIKOWA Maści (Unguenta) ĆWICZENIE 5 – MIKRONIZACJA IDENTYFIKACJA ROZMIARU CZĄSTEK ĆWICZENIE 6 – MAŚĆ MAJERANKOWA ĆWICZENIE 7 – SYROP PRAWOŚLAZOWY ĆWICZENIE 8 – KAPSUŁKI Z WITAMINĄ C ĆWICZENIE 9 – TABLETKI Z ASPIRYNĄ
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. S 74146 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografie, netografie przy rozdziałach.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności