158660
No cover
Book
In basket
BIOCHEMIA ZASADY BEZPIECZEŃSTWA I HIGIENY PRACY ĆWICZENIE 1 – AMINOKWASY I BIAŁKA ĆWICZENIE 2 – WĘGLOWODANY ĆWICZENIE 3 – WARUNKI DZIAŁANIA ENZYMÓW ANALIZA ZWIĄZKÓW NATURALNYCH ZASADY BEZPIECZEŃSTWA I HIGIENY PRACY ĆWICZENIE 1 – ANALIZA JAKOŚCIOWA EKSTRAKTÓW ROŚLINNYCH ĆWICZENIE 2 – OZNACZANIE ZAWARTOŚCI ZWIĄZKÓW FENOLOWYCH ĆWICZENIE 3 – OZNACZANIE CAŁKOWITEJ ZAWARTOŚCI KWASÓW FENOLOWYCH METODĄ ARNOVA ĆWICZENIE 4 – OZNACZANIE FLAWONOIDÓW ĆWICZENIE 5 – SPEKTROFOTOMETRYCZNE OZNACZANIE ZAWARTOŚCI TANIN – METODA WANILINOWA ĆWICZENIE 6 – SPEKTROFOTOMETRYCZNE OZNACZANIE SUMY ANTOCYJANÓW / 147 ĆWICZENIE 7 – MIARECZKOWE OZNACZANIE ZAWARTOŚCI TANIN / ĆWICZENIE 8 – SPEKTROFOTOMETRYCZNE OZNACZANIE ZAWARTOŚCI TANIN ĆWICZENIE 9 – OZNACZANIE ALKALOIDÓW ĆWICZENIE 10 – OZNACZANIE KOFEINY METODĄ CHROMATOGRAFICZNĄ ĆWICZENIE 11 – OZNACZANIE CHININY METODĄ FLUORYMETRYCZNĄ ĆWICZENIE 12 – OZNACZANIE AKTYWNOŚCI ANTYUTLENIAJĄCEJ METODĄ CUPRAC ĆWICZENIE 13 – OZNACZANIE AKTYWNOŚCI ANTYUTLENIAJĄCEJ METODĄ FRAP ĆWICZENIE 14 – OZNACZANIE AKTYWNOŚCI ANTYUTLENIAJĄCEJ METODĄ DPPH ĆWICZENIE 15 – OZNACZANIE ZAWARTOŚCI KRZEMU (KRZEMIONKI) ĆWICZENIE 16 – OZNACZANIE ZAWARTOŚCI SYLIBININY METODĄ SPEKTROFOTOMETRYCZNĄ MIKROBIOLOGIA ŻYWNOŚCI ZASADY BEZPIECZEŃSTWA ĆWICZENIE 1 – PODSTAWOWY SPRZĘT MIKROBIOLOGICZNY, WYPOSAŻENIE LABORATORIUM ĆWICZENIE 2 – TECHNIKI POSIEWÓW, UZYSKIWANIE CZYSTEJ HODOWLI , METODYKA ROZCIEŃCZANIA ĆWICZENIE 3 – METODY OKREŚLANIA LICZBY MIKROORGANIZMÓW. MIKROSKOP ŚWIETLNY ZŁOŻONY ĆWICZENIE 4 – BARWIENIE ĆWICZENIE 5 – ANTYBIOTYKI I CHEMIO TERAPEUTYKI. MIC I MBC. MECHANIZMY OPORNOŚCI ESBL, E-TEST ĆWICZENIE 6 – CHARAKTERYSTYKA I METODY IDENTYFIKACJI WYBRANYCH BAKTERII Z RODZINY ENTEROBACTERIACEAE ĆWICZENIE 7 – CHARAKTERYSTYKA I METODY IDENTYFIKACJI TLENOWYCH I WZGLĘDNIE BEZTLENOWYCH BAKTERII PRZETRWALNIKUJĄCYCH Z RODZINY BACILLACEAE ĆWICZENIE 8 – OZNACZANIE BAKTERII TERMOFILNYCH TWORZĄCYCH PRZETRWALNIKI W PRODUKTACH O WYSOKIEJ CZYSTOŚCI ĆWICZENIE 9 – OZNACZANIE LICZBY DROŻDŻY I PLEŚNI W ZIARNACH ZBÓŻ, MĄCE PSZENNEJ I ŻYTNIEJ ORAZ W CHLEBIE ŻYTNIM I PSZENNYM ĆWICZENIE 10 – OZNACZANIE OBECNOŚCI I MIANA PAŁECZEK ESCHERICHIA COLI W MLEKU PASTERYZOWANYM, ŚMIETANIE, JOGURCIE I LODACH ĆWICZENIE 11 – OZNACZANIE LICZBY BAKTERII BACILLUS CEREUS W MROŻONKACH WARZYWNYCH I SERZE TECHNOLOGIA LEKÓW NATURALNYCH ZASADY BEZPIECZEŃSTWA ĆWICZENIE 1 – THYMI SIRUPUS COMPOSITUS ĆWICZENIE 2 – NALEWKI Ćwiczenie 3 – MAŚĆ PROPOLISOWA ĆWICZENIE 4 – MAŚĆ MOCZNIKOWA Maści (Unguenta) ĆWICZENIE 5 – MIKRONIZACJA IDENTYFIKACJA ROZMIARU CZĄSTEK ĆWICZENIE 6 – MAŚĆ MAJERANKOWA ĆWICZENIE 7 – SYROP PRAWOŚLAZOWY ĆWICZENIE 8 – KAPSUŁKI Z WITAMINĄ C ĆWICZENIE 9 – TABLETKI Z ASPIRYNĄ
Availability:
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. S 74146 N (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografie, netografie przy rozdziałach.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności