158660
Book
In basket
Metoda podobieństwa jako podstawa badania, modelowania i obliczania procesów i aparatów przemysłu spożywczego Główne właściwości techniczne ciał poddawanych procesom Podstawy budowy aparatów Rozdrabnianie Sortowanie Prasowanie tłoczenie i wyciskanie Mieszanie Toria rozdzielenia układów niejednorodnych Urządzenia i aparaty do rozdzielenia układów niejednorodnych Hydrodynamika procesów wzajemnego oddziaływania gazu i cieczy Wymiana ciepła w aparatach przemysłu spożywczego Ogrzewanie i ochładzanie produktów przemysłu spożywczego Odparowywanie Skaraplanie Podstawowe prawa dyfuzji Procesy sorpcyjne Osuszanie i nawilżanie gazów Suszenie Krystalizacja Destylacja Ekstrakcja
Sygnatura czytelni BMW: IX I 15
Media files:
Availability:
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 26281 (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Copies are only available in the library: sygn. M 15366 N (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia przy rozdziale.
Target audience note
Dla inżynierów i techników zatrudnionych w zakładach przemysłu spożywczego.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności