158660
Książka
W koszyku
Metoda podobieństwa jako podstawa badania, modelowania i obliczania procesów i aparatów przemysłu spożywczego Główne właściwości techniczne ciał poddawanych procesom Podstawy budowy aparatów Rozdrabnianie Sortowanie Prasowanie tłoczenie i wyciskanie Mieszanie Toria rozdzielenia układów niejednorodnych Urządzenia i aparaty do rozdzielenia układów niejednorodnych Hydrodynamika procesów wzajemnego oddziaływania gazu i cieczy Wymiana ciepła w aparatach przemysłu spożywczego Ogrzewanie i ochładzanie produktów przemysłu spożywczego Odparowywanie Skaraplanie Podstawowe prawa dyfuzji Procesy sorpcyjne Osuszanie i nawilżanie gazów Suszenie Krystalizacja Destylacja Ekstrakcja
Sygnatura czytelni BMW: IX I 15
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 26281 (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 15366 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia przy rozdziale.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla inżynierów i techników zatrudnionych w zakładach przemysłu spożywczego.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności