158660
Książka
W koszyku
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 77,2
Sygnatura czytelni BWF: VIII B 3,2
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 102300 N (1 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 1458 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na s. tyt., okł. oznaczono: 2. Cz. 1 pt.: Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu, cz. 3 pt.: Słownik terminów żywieniowych (wyd. 1) oraz Żywienie człowieka : słownik terminologiczny (wyd. 2 i następne).
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów uczelni rolniczych i medycznych, lekarzy, dietetyków, technologów żywności oraz planujących żywienie w szpitalach, sanatoriach i innych ośrodkach żywienia.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności