156772
Książka
W koszyku
Technologia przetwórstwa mięsa / Adam Olszewski. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2002. - 363, [1] s., [24] s. tabl. kolor. : il. ; 24 cm.
Sygnatura czytelni BMW: IX I 46
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. M 7529, 109406 (2 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 105516 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla uczniów nowych szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie rzeźnik-wędliniarz i uczniów liceów profilowanych, a także dla uczestników kursów uzupełniających i specjalistów związanych zawodowo z przemysłem mięsnym.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności