158660
Book
In basket
Technologia przetwórstwa mięsa / Adam Olszewski. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2002. - 363, [1] s., [24] s. tabl. kolor. : il. ; 24 cm.
Sygnatura czytelni BMW: IX I 46
Media files:
Availability:
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. M 7529, 109406 (2 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Copies are only available in the library: sygn. 105516 N (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliogr. przy rozdz.
Target audience note
Dla uczniów nowych szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie rzeźnik-wędliniarz i uczniów liceów profilowanych, a także dla uczestników kursów uzupełniających i specjalistów związanych zawodowo z przemysłem mięsnym.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności