158660
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 142431, 142503, 142430, 142504, 142429 (5 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 111293 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Tyt. oryg.: Food quality management : a techno-managerial approach
Uwaga ogólna
Tyt. oryg.: Food quality management. A techno-managerial approach.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. 393-[405]. Indeks.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla pracowników naukowych, kadry pracujacej w przemyśle, nauczycieli akademickich, studentów interesujących się zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności