158660
Brak okładki
Książka
W koszyku
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 113294, 113484 (2 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 112217 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. 461-[462]. Indeks.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów wydziałów technologii żywności i techniki rolniczej akademii rolniczych, a także dla studentów specjalizujących się w zagadnieniach dotyczących aparatury przemysłu spożywczego, uczniów starszych klas szkół ponadgimnazjalnych o profilu chemicznym i gastronomicznym oraz dla osób uzupełniających wykształcenie w zakresie technologii produkcji żywności.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności