158660
Book
In basket
Żywienie człowieka zdrowego i chorego / pod red. Jana Hasika i Jana Gawęckiego ; aut. Magdalena Białkowska [et al.]. - [Wyd. 1, (3 dodr.)]. - Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2005. - 339, [1] s. : il. ; 24 cm.
Sygnatura czytelni BWF: VIII B 11,2
Media files:
Availability:
Biblioteka WWFiF
Copies are only available in the library: sygn. F 3752 (1 egz.)
Notes:
General note
Na s. tyt., okł. oznaczono: 2. Cz. 1 pt.: Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu, cz. 3 pt.: Słownik terminów żywieniowych (wyd. 1) oraz Żywienie człowieka : słownik terminologiczny (wyd. 2 i następne).
Bibliography, etc. note
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Target audience note
Dla studentów uczelni rolniczych i medycznych, którzy kształcą się w zakresie żywienia człowieka, lekarzy, dietetyków, technologów żywności i planujących żywienie w szpitalach, sanatoriach i domach opieki społecznej.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności