156983
Brak okładki
Książka
W koszyku
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 118529 N, 118530 (2 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 4719, F 4720 (2 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Całość publ. składa się z 3 części : cz. 2 pod tyt. "Organizacja i funkcjonowanie przedsiębiorstwa hotelarskiego", cz. 3 pod tyt. "Ekonomiczne, prawne i marketingowe aspekty świadczenia usług hotelarskich".
Na s. tyt. i okł. : rok wyd. 2005.
Zaw. ćwiczenia.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności