158660
No cover
Availability:
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. M 11148 (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Copies are only available in the library: sygn. 120033 N (1 egz.)
Biblioteka WWFiF
Copies are only available in the library: sygn. F 5199 (1 egz.)
Notes:
General note
Książka powstała na podst. publ. : "Kochen und Backen ernährungsnewußt und kreativ" U. Arens-Azevedo i E. Peschke, jak również "Gastgewerbliche Berufe - Restaurantfachmann/-fachfrau" autorstwa W. Fursta i K. Schulera.
Na s. tyt. nazwa wydaw. oryg. : Verlag Dr. Max Gehlen Bad Homburg vor der Höhe.
Na okł. : Nowe wydanie.
Target audience note
Podręcznik do nauki zawodu kucharz, kelner, technik technologii żywności na poziomie technikum gastronomicznego i hotelarskiego oraz zasadnicznej szkoły zawodowej.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności