Kucharstwo
Sortowanie
Źródło opisu
Książki, czasopisma i zbiory specjalne
(21)
Forma i typ
Książki
(21)
Poradniki i przewodniki
(2)
Proza
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(16)
tylko na miejscu
(13)
wypożyczone
(1)
nieokreślona
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(17)
Czytelnia Główna
(1)
Biblioteka Międzywydziałowa
(8)
Biblioteka WWFiF
(5)
Autor
Arens-Azevedo Ulrike
(3)
Bartnik Maria
(2)
Brzozowska Elżbieta
(2)
Chorąży Magdalena
(2)
Konarzewska Małgorzata (nauki techniczne)
(2)
Kwiatkowski Robert
(2)
Tawska Iwona
(2)
Wyszogrodzka-Gaik Agnieszka
(2)
Zalewski Stanisław (1936-2000)
(2)
Bernat Joanna Barbara (1986- )
(1)
Biggs Matthew
(1)
Blumenthal Heston (1966- )
(1)
Ersin Saygin (1975- )
(1)
Fernández-Armesto Felipe
(1)
Flowerdew Bob
(1)
Futyma Agata
(1)
Gałązka Elżbieta
(1)
Halbański Maciej E
(1)
Hemsley Melissa
(1)
Jackiewicz Jan
(1)
Johnsen Ina-Janine (1964- )
(1)
Kmiołek Anna
(1)
Kopta Antonina
(1)
Kunicka Anna
(1)
Mayson Lizzie
(1)
Mazurek Izabela (tłumacz)
(1)
McVicar Jekka
(1)
Połeć Roman
(1)
Spence Charles
(1)
Stegner Tadeusz
(1)
Słowiński Mirosław (technologia żywności)
(1)
Tannahill Reay (1929-2007)
(1)
Zawistowska Zofia
(1)
Łapińska Urszula
(1)
Łuszczki Barbara
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(2)
2010 - 2019
(8)
2000 - 2009
(7)
1980 - 1989
(3)
1970 - 1979
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(4)
Kraj wydania
Polska
(21)
Język
polski
(21)
Przynależność kulturowa
Literatura turecka
(1)
Temat
Budownictwo
(2412)
Zarządzanie
(2037)
Matematyka
(1930)
Elektrotechnika
(1896)
Przedsiębiorstwa
(1790)
Kucharstwo
(-)
Fizyka
(1535)
Informatyka
(1502)
Maszyny
(1228)
Fizjoterapia
(1175)
Wytrzymałość materiałów
(1157)
Ochrona środowiska
(1023)
Sport
(1012)
Turystyka
(952)
Elektronika
(946)
Ekonomia
(932)
Mechanika
(932)
Automatyka
(916)
Język angielski
(872)
Samochody
(867)
Rachunkowość
(821)
Chemia
(808)
Rehabilitacja
(800)
Polska
(791)
Gospodarka
(778)
Komunikacja marketingowa
(759)
Technika
(741)
Konstrukcje budowlane
(726)
Wychowanie fizyczne
(725)
Przemysł
(723)
Prawo pracy
(712)
Unia Europejska
(699)
Transport
(673)
Piłka nożna
(672)
Elektroenergetyka
(667)
Architektura
(637)
Marketing
(636)
Innowacje
(619)
Naprężenia i odkształcenia
(612)
OZE
(606)
Programowanie (informatyka)
(590)
Trening
(586)
Energetyka
(585)
Programy komputerowe
(584)
Technologia chemiczna
(567)
Rolnictwo
(556)
Biomasa
(543)
Analiza numeryczna
(532)
Prawo
(524)
Odnawialne źródła energii
(520)
Sterowanie
(520)
Komputery
(517)
Materiałoznawstwo
(517)
Produkcja
(517)
Symulacja
(515)
Inwestycje
(507)
Praca
(503)
Analiza matematyczna
(495)
Zarządzanie jakością
(495)
Zarządzanie zasobami ludzkimi (HRM)
(494)
Dzieci
(489)
Energia elektryczna
(489)
Urbanistyka
(488)
Materiały budowlane
(482)
Logistyka gospodarcza
(480)
Rynek pracy
(474)
Finanse
(468)
Maszyny elektryczne
(468)
Szkolnictwo wyższe
(468)
Psychologia
(467)
Przedsiębiorstwo
(466)
Internet
(464)
Modele matematyczne
(464)
Metale
(462)
Nauka
(456)
Marketing internetowy
(453)
Systemy informatyczne
(448)
Statystyka matematyczna
(447)
Języki programowania
(433)
Skrawanie
(432)
Reklama
(431)
Rehabilitacja medyczna
(428)
Mechanika budowli
(425)
Działalność gospodarcza
(422)
Organizacja
(417)
Telekomunikacja
(413)
Metrologia
(412)
Pedagogika
(410)
Drgania
(409)
Trener
(406)
Ubezpieczenia społeczne
(394)
Controlling
(392)
Optymalizacja
(392)
Historia
(388)
Filozofia
(385)
Podatki
(385)
Statystyka
(384)
Socjologia
(382)
Banki
(378)
BHP
(375)
Rachunkowość zarządcza
(374)
Temat: czas
1601-1700
(1)
Temat: miejsce
Imperium Osmańskie
(1)
Gatunek
Podręczniki dla szkół zawodowych
(3)
Podręczniki
(2)
Książka kucharska
(1)
Materiały konferencyjne
(1)
Opracowanie
(1)
Poradnik
(1)
Powieść historyczna
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(2)
Etnologia i antropologia kulturowa
(1)
Psychologia
(1)
21 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Książka powstała na podst. publ. : "Kochen und Backen ernährungsnewußt und kreativ" U. Arens-Azevedo i E. Peschke, jak również "Gastgewerbliche Berufe - Restaurantfachmann/-fachfrau" autorstwa W. Fursta i K. Schulera.
Na s. tyt. nazwa wydaw. oryg. : Gehlen.
Na s. tyt. r. wyd. : 2002.
Na okł. : Nowe wydanie.
Zaw. słownik nazw posiłków w jęz. pol., niem., ang., franc., włos. oraz słownik terminów gastronomicznych.
Podręcznik do nauki zawodu: kucharz, kelner, technik technologii żywności na poziomie technikum gastronomicznego i hotelarskiego oraz zasadniczej szkoły zawodowej.
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 100,3 (nowy)
Sygnatura czytelni BWF: VIII E 5,3
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. M 11134 (1 egz.)
Czytelnia Główna
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 120034 N (1 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 5200 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Książka powstała na podst. publ. : "Kochen und Backen ernährungsnewußt und kreativ" U. Arens-Azevedo i E. Peschke, jak również "Gastgewerbliche Berufe - Restaurantfachmann/-fachfrau" autorstwa W. Fursta i K. Schulera.
Na s. tyt. nazwa wydaw. oryg. : Gehlen.
Na okł. : Nowe wydanie.
Podręcznik do nauki zawodu: kucharz, kelner, technik technologii żywności na poziomie technikum gastronomicznego i hotelarskiego oraz zasadniczej szkoły zawodowej.
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 100,1 (nowy)
Sygnatura czytelni BWF: VIII E 5,1
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. M 11147 (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 120032 N (1 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 5197 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Książka powstała na podst. publ. : "Kochen und Backen ernährungsnewußt und kreativ" U. Arens-Azevedo i E. Peschke, jak również "Gastgewerbliche Berufe - Restaurantfachmann/-fachfrau" autorstwa W. Fursta i K. Schulera.
Na s. tyt. nazwa wydaw. oryg. : Verlag Dr. Max Gehlen Bad Homburg vor der Höhe.
Na okł. : Nowe wydanie.
Podręcznik do nauki zawodu kucharz, kelner, technik technologii żywności na poziomie technikum gastronomicznego i hotelarskiego oraz zasadnicznej szkoły zawodowej.
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 100,2 (nowy)
Sygnatura czytelni BWF: VIII E 5,2
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. M 11148 (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 120033 N (1 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 5199 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Tyt. oryg.: "The complete book of vegetables herbs & fruit" 2002. Nazwy aut. na okł. i w cop. Na książce błędna nazwa tł., popr.: Elżbieta Gałązka-Salamon. W innych poz. nazwa tł.: Elżbieta Gałązka.
Bibliogr. s. 626. Indeks.
Sygnatura czytelni BMW: III C 1 (nowy)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 11245 N (1 egz.)
Książka
W koszyku
Streszczenie: Imperium osmańskie, XVII wiek. Młody, wybitnie utalentowany kucharz, dzięki ogromnej biegłości w sztuce przyrządzania dań, dostaje się do pałacowej kuchni. Jego celem nie są jednak uznanie czy bogactwa, ale zemsta. Gdy chłopak przekracza mury pałacu, prawda powoli zaczyna wychodzić na jaw. Czyżby już tu kiedyś był? Stopniowo poznajemy sekrety jego dzieciństwa: brutalna masakra na rodzinie sułtańskiej, ucieczka z pałacu, droga do doskonalenia się w sztuce kulinarnej, niezwykli przewodnicy pomagający zdobyć niecodzienne umiejętności, a także Kamer - jego jedyna miłość i największa strata. Historia pełna aromatycznych opowieści o pasji gotowania, splendorze tureckiego dworu i wielkiej miłości, dzięki której życie smakuje jeszcze wspanialej. [strona wydawcy]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 147977 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Tyt. oryg. : Near a Thousand Tables a History of Food.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 112800 L (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Leksykon sztuki kulinarnej / Maciej E. Halbański. - Wyd.2. - Warszawa : Watra - Wydaw., 1986. - 218 s., [4] k. tabl. : il., rys. ; 24 cm.
Bibliogr.s. [219] - [220]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 72094 L (1 egz.)
Książka
W koszyku
Tytuł oryginału: "Feel good : quick and easy recipes for comfort and joy" 2022.
Indeks.
Dobre samopoczucie rodzi się w kuchni W naszych kuchniach dzieje się czasem magia – gdy po ciężkim dniu siadamy do stołu, a zapach gorącej zupy działa jak balsam na duszę, wtedy czujemy, jak naprawdę smakuje szczęście. To jest właśnie alchemia gotowania. Dobre jedzenie potrafi podnieść na duchu, pokrzepić fizycznie i psychicznie, zbliżyć nas do siebie i wprowadzić do domu trochę więcej radości. Melissa Hemsley, popularna brytyjska blogerka kulinarna, zna doskonały sposób na to, by gotowanie i jedzenie sprawiało frajdę – musi być łatwo, szybko, zdrowo i kolorowo. Wystarczy, że otworzysz jej książkę na dowolnej stronie, a od razu poczujesz, że po prostu musisz to ugotować! [opis wydawcy]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 154540 N (1 egz.)
Książka
W koszyku
Na stronie tytułowej o autorce: skandynawska gwiazda kulinarna, ponad 100 tysięcy obserwujących na Instagramie!
Indeks.
Zakochaj się w ziemniakach! Czy można nie kochać ziemniaków? To jedno z najbardziej dostępnych, przyjaznych dla środowiska, niedrogich i uniwersalnych warzyw. Nuda? Nic podobnego! Wystarczy zajrzeć do książki. Norweska blogerka kulinarna proponuje niemal 100 prostych przepisów, w których ziemniak jest gwiazdą. Okazuje się, że nawet zwykłym ziemniakiem można zaimponować na obiedzie. Można też bez wahania obsadzić go w roli dodatku, przekąski czy nawet… deseru. Ziemniak. Wyznanie miłości to źródło niezliczonych inspiracji i zaskoczeń. Pokochaj ziemniaki, a one odwzajemnią Twoje uczucie! Ina-Janine Johnsen jest najbardziej znana jako autorka bloga Mat på Bordet (Podano do stołu). To tam profesjonalna szefowa kuchni od ponad 10 lat dzieli się przepisami, które są uwielbiane w całej Skandynawii. Opublikowała już kilka bestsellerowych książek kucharskich i codziennie inspiruje ponad 100 tysięcy obserwujących na Instagramie.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 152853 N (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
U góry s. tyt. i okł.: Reforma 2012.
Na okł.: Do nowej podstawy programowej.
Bibliogr. s. 177.
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 159,2 (nowy)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 13318 N (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Gastronomia ; t. 2)
Na okł.: Kwalifikacja T.6 technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz.
U góry okł.: Nowa podstawa programowa.
Bibliogr. s. 395. Indeks.
Dla uczniów technikum, zasadniczych szkół zawodowych, dla zawodu: technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz, kwalifikacji: T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 203,1(2) (nowy)
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. M 14111 (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 142230 N (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Gastronomia ; t. 2)
S. tyt. i okł.: Kwalifikacja T.6 technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz.
U góry okł.: Nowa podstawa programowa.
Bibliogr. s. 489-490.
Dla uczniów technikum, zasadniczych szkół zawodowych, dla zawodu: technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz, kwalifikacji: T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 192,2 (nowy)
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. M 13909 (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 142032 N (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Biblioteka Metodyk Szkolnictwa Zawodowego)
Bibliogr. s. 273-[274].
Dla nauczycieli przedmiotu w zasadniczych i średnich szkołach gastronomicznych różnych typów.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 51979 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Egzemplarze są obecnie niedostępne: sygn. 69516
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 73108, 72597 L (2 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 13628 N (1 egz.)
Książka
W koszyku
Na okładce podtytuł: nowa wiedza o jedzeniu.
Indeks.
1.SMAK 2.WĘCH 3.WZROK 4.SŁUCH 5.DOTYK 6.NASTRÓJ W CZASIE POSIŁKU 7.JEDZENIE W TOWARZYSTWIE 8.JEDZENIE NA POKŁADZIE SAMOLOTU 9.PAMIĘTNY POSIŁEK 10.POSIŁEK SPERSONALIZOWANY 11.POSIŁEK DOZNANIOWY 12.POSIŁEK CYFROWY 13.POWRÓT DO FUTURYSTÓW
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 149558 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Zaw. mat. z Sesji Naukowej "W kuchni i za stołem. Dystanse i przenikanie kultur", Gdańsk 8 i 9 listopada 2002 r.
Sygnatura czytelni BWF: K 13/02
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 3046 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. [463]-477.
Świat Prehistoryczny. Żywność i kuchnia do X tysiąclecia p.n.e. Łowiectwo. Łowienie ryb. Zbieractwo. Początki kuchni. Materiały rewolucji. Zmiana oblicza Ziemi. Początki rolnictwa. Początki użycia zboŻa. Udomowienie zwierząt. Mleko. ... i miód. Narodziny cywilizacji Niebiańskie byki i ziemscy bogowie. Neolit w Afryce. Ameryki. Azja. Bliski Wschód, Egipt i Europa w okresie 3000 p.n.e. - 1000 n.e. Pierwsze cywilizacje. Kuchnia w Sumerze. Narodziny piwa. Palma daktylowa i figi. Odkrycie drożdżowego chleba. Kuchnia egipska. Prawa z Synaju. Żywność "czysta" i "nieczysta". Klasyczna Grecja Oliwa. Wina greckiego świata.Grecka żywność i kuchnia. Imperialny Rzym. Zboże na mąkę. Rzymski chleb. Różnice klasowe. Język kuchni. Problęm konsystencji. Garum i sylfion. Handel przyprawami.Smak jedzenia. Ciche wieki Kuchnia wczesnośredniowieczna. Mnisi i monarchowie. Lata głodu. Azja do czasów średniowiecza i Świat Arabski Indie Święta krowa. Zasada wegetariańska . Produkty mleczarskie. Żywność ,,czysta" i ,,nieczysta''. Żywność i kuchnia. Początki curry. Azja Środkowa Dięta koczowników. Produkty mleczarskie. Kumys Chiny Herbata. Wczesna kuchnia chińska. Soja warzywna. Importowane przysmaki. Jedzenie na co dzień. Specjały regionalne. Chiny Marco Pola. Swiat arabski Bizancjum. Dwór kalifów. Kuchnia - surowce. Wpływy perskie i inne. Medycyna dietetyczna. Reżim salerniański. Europa 1000-1492 Zaopatrzenie miast. Płodozmian. Koń. Miasta średniowiecza. Targi. Kontrola jakości. Publiczne jadłodajnie. Higiena. Przyprawy, magiczny składnik. Zaopatrzenie w zboŻe. Hodowla owiec. Stół późnośredniowieczny Konserwowanie przez solenie. Rodzaje soli. Sól w historii. Konsęrwowanie Za pomocą suszenia. Techniki gotowania. Jadłospis. Noże i widelce. Obyczaje przy stole. Trawienne wiatry. Powiększający się Świat 1492-1789 Nowe światy Ameryki Kukurydza. Fasole, pomidory i papryki. Żywność w Meksyku.Indyk. Kanibalizm. Inkowie z Peru. Europa i zięmniaki. Cukier i handel niewolnikami.Osadnictwo w Ameryce Północnej. 1Kuchnia podróżnika Dania gotowe. Marynarska choroba.Podróżujący lądem. Gastronomiczny Grand Tour: Kuchnia w Italii. Pasta. Kuchnia francuska osiąga pełnoletność. Trufle. La cuisine bourgeoise. Połwysep Iberyjski. Napoje. Europa Środkowa i Zachodnia. Książki kucharskie. Północne peryferia. Picie w Rosji. Kuchnia w Rosji. Gastronomiczny Grand Tour. Rum... i koka. Nowa Zelandia. Australia. Chiny. Herbata. Indie pod władzą Mogołów. Kawa. Czarny Ląd. Świat nowoczesny od 1789 roku do dziś Rewolucja przemysłowa Rolnictwo naukowe. Robotnik przemysłowy. Głód ziemniaczany. Chleb i mięso. Fałszowanie żywności Bogaci i klasy średnie. Schmaltz,bajgle i żytni chleb z pastrami. Rewolucja w zaopatrzeniu w żywność Amerykańska pszenica. Puszkowanie Mrożenie i chłodzenie. Mięso dla milionów. Polędwica z Pegaza. Substytuty żywności. Jakość kuchni. Kuchenki.Książki kucharskie. Restauracje. Ekspansja marek. Rewolucja naukowa Odkrycie witamin. Pierwsza zielona rewolucja. Szkodniki i pestycydy. Konserwanty czy podróbki? Zięlona rewolucja. Model 2. Zdezorientowany nowy świat. Czynniki ekonomiczne. Polityka rolna. Świat niedożywionych Świat przekarmionych. Najpierw wybierz eksperta. Co naprawdę jemy. Wychowawcy ,,anty". Wychowawcy ,,za". Wiejskie okolice. Dokąd idziemy?.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 144231 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Na okł.: Znany i ceniony podręcznik praktycznej wiedzy.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów kierunku technologia żywności i żywienia człowieka akademii rolniczych, chemii spożywczej politechnik, uczniów techników gastronomicznych i szkół pomaturalnych.
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 113 (nowy)
Sygnatura czytelni BWF: VIII E 11
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. M 11618 (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 121789 N (1 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 5487 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności