158664
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. M 12394 (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 128359 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów Technologii Żywności i Żywienia Człowieka, Towaroznawstwa, Biotechnologii i Dietetyki, dla technologów, towaroznawców, producentów żywności, projektantów i konstruktorów aparatury oraz pracowników naukowych, pracowników biur projektowych, firm i zakładów przemysłu spożywczego oraz zakładów zajmujących się kontrolą i bezpieczeństwem żywności.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności