154678
Brak okładki
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 135047 (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 13083 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów, magistrantów i doktorantów technologii żywności i żywienia człowieka, dla pracowników inżynieryjno-technicznych przemysłu spożywczego, a także dla studentów kierunków pokrewnych, takich jak towaroznawstwo, mikrobiologia, biotechnologia i dietetyka, słuchaczy studiów podyplomowych z zakresu nauk o żywności i żywieniu oraz dla uczniów techników przemysłu spożywczego.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności