158722
Książka
W koszyku
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 136455 (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 136454 N (1 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 7197 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
T. 1 pt. Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu, t. 2 pt. Żywienie człowieka zdrowego i chorego.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy pracach. Indeks.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów uczelni medycznych, przyrodniczych, rolniczych, a także żywieniowców, dietetyków i lekarzy.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności