158722
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Biblioteka WWFiF
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. F 7264 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr., wykaz aktów prawnych przy rozdz.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów kierunków ekonomicznych, turystycznych oraz innych, w tym o specjalnościach usługowych oraz słuchaczy studiów podyplomowych na kierunkach gastronomia i hotelarstwo, turystyka i rekreacja, żywienie człowieka i ocena żywności, organizacja turystyki, agroturystyki i hotelarstwa, nowoczesna organizacja i zarządzanie w gastronomii, żywienie człowieka i gastronomia.
Uwaga dotycząca języka
Streszcz. także w jęz. ang. przy rozdz.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności