158660
Książka
W koszyku
Technologia przetwórstwa mięsa / Adam Olszewski. - Wyd. 2 uaktual. - [2 dodr.]. - Warszawa : Wydawnictwo WNT, 2014. - 345, [1] s., [28] s. tabl. kolor. : il. ; 24 cm.
Sygnatura czytelni BMW: IX I 120
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 13634 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr., wykaz norm przy rozdz.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędliniarza.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności