158660
Availability:
Biblioteka Międzywydziałowa
Copies are only available in the library: sygn. S 73489 N (1 egz.)
Biblioteka WWFiF
Copies are only available in the library: sygn. FS 324 (1 egz.)
Notes:
General note
S. red.: Autorzy: Danuta Rosołowska-Huszcz, Joanna Gromadzka-Ostrowska, Katarzyna Lachowicz, Ewa Fürstenberg.
Na książce wyłącznie ISBN 978-83-7583-006-4 wyd. 1 z 2008 r.
Bibliography, etc. note
Bibliogr. s. [215]-216.
Target audience note
Dla studentów II roku studiów stacjonarnych i niestacjonarnych Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, dla kierunku technologia żywności i żywienie człowieka oraz dietetyka.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności