158660
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. S 73489 N (1 egz.)
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. FS 324 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
S. red.: Autorzy: Danuta Rosołowska-Huszcz, Joanna Gromadzka-Ostrowska, Katarzyna Lachowicz, Ewa Fürstenberg.
Na książce wyłącznie ISBN 978-83-7583-006-4 wyd. 1 z 2008 r.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. [215]-216.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów II roku studiów stacjonarnych i niestacjonarnych Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, dla kierunku technologia żywności i żywienie człowieka oraz dietetyka.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności