158660
Książka
W koszyku
(Studia i Monografie / Politechnika Opolska, ISSN 1429-6063 ; z. 411)
Sygnatura czytelni BMW: III F 153(411)
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 141051, 141054, 141052, 141048, 141049, 141045, 141047, 141046, 141053, 141044, 141050 (11 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 13937 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Zaw. słownik terminów.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. Netogr., wykaz filmów przy niektórych rozdz.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów kierunku technologia żywności i żywienie człowieka, instytucji, firm zajmujących bądź interesujących się produkcją żywności.
Uwaga dotycząca języka
Streszcz. także w jęz. ang.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności