158660
Book
In basket
(Studia i Monografie / Politechnika Opolska, ISSN 1429-6063 ; z. 411)
Sygnatura czytelni BMW: III F 153(411)
Media files:
Availability:
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 141051, 141054, 141052, 141048, 141049, 141045, 141047, 141046, 141053, 141044, 141050 (11 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Copies are only available in the library: sygn. M 13937 N (1 egz.)
Notes:
General note
Zaw. słownik terminów.
Bibliography, etc. note
Bibliogr. przy rozdz. Netogr., wykaz filmów przy niektórych rozdz.
Target audience note
Dla studentów kierunku technologia żywności i żywienie człowieka, instytucji, firm zajmujących bądź interesujących się produkcją żywności.
Language note
Streszcz. także w jęz. ang.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności