158722
No cover
Book
In basket
Norma i proces normalizacji Norma i normalizacja w sensie potocznym i technicznym Normalizacja w ujęciu historycznym Międzynarodowe, regionalne i branżowe instrukcje normalizacyjne Rodzaje norm Geneza norm organizacyjno-systemowych Zarządzanie jakością Bezpieczeństwo higieniczo-sanitarne aktywności Struktura i charakterystyka treści norm Normy procedur Norma surowca, wyrobu Normy organizacyjno-systemowe Tryb opracowywania i stosowania norm Procedury opracowania norm Terminologia i poprawność językowa dokumentów normalizacyjnych Normalizacja zakładową Zasady przywoływania norm w dokumentach Certyfikacja na zgodność z normą Zarządzanie bezpieczeństwem informacji Zarządzanie ryzykiem Uwarunkowania prawno-normalizaryjne w gospodarce żywnościowej System HACCP i modele jego wdrażania Zintegrowany system zarządzania. System RASFF Warunki produkcji i znakowanie produktów ekologicznych Produkty regionalne i tradycyjne, chronione w UE.
Availability:
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 145002 N, 145003 N, M 14414 (3 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Copies are only available in the library: sygn. 145001 N (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia, netografia, wykaz norm i aktów prawnych na stronach [161]-171.
Language note
Streszczenie w języku angielskim.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności