158722
Brak okładki
Książka
W koszyku
Norma i proces normalizacji Norma i normalizacja w sensie potocznym i technicznym Normalizacja w ujęciu historycznym Międzynarodowe, regionalne i branżowe instrukcje normalizacyjne Rodzaje norm Geneza norm organizacyjno-systemowych Zarządzanie jakością Bezpieczeństwo higieniczo-sanitarne aktywności Struktura i charakterystyka treści norm Normy procedur Norma surowca, wyrobu Normy organizacyjno-systemowe Tryb opracowywania i stosowania norm Procedury opracowania norm Terminologia i poprawność językowa dokumentów normalizacyjnych Normalizacja zakładową Zasady przywoływania norm w dokumentach Certyfikacja na zgodność z normą Zarządzanie bezpieczeństwem informacji Zarządzanie ryzykiem Uwarunkowania prawno-normalizaryjne w gospodarce żywnościowej System HACCP i modele jego wdrażania Zintegrowany system zarządzania. System RASFF Warunki produkcji i znakowanie produktów ekologicznych Produkty regionalne i tradycyjne, chronione w UE.
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 145002 N, 145003 N, M 14414 (3 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 145001 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia, netografia, wykaz norm i aktów prawnych na stronach [161]-171.
Uwaga dotycząca języka
Streszczenie w języku angielskim.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności