158660
No cover
Book
In basket
Gościnność w rozwoju cywilizacji Aspekty gościnności Elementy modelu gościnności Formuła gościnności Struktura funkcjonalna obiektu hotelarskiego Położenie obiektu Zagospodarowanie działki Budynek, zespół budynków Zespół recepcyjny Komunikacja i transport wewnętrzny Zespół pobytowy Zespół gastronomiczny Zespół wielofunkcyjny Zespół rekreacyjno-wypoczynkowy Zespół handlowo-usługowy Zaplecze techniczno-administracyjne Zaplecze socjalne pracowników Dostosowanie obiektów hotelarskich do obsługi gości niepełnosprawnych Struktura organizacyjna przedsiębiorstwa hotelarskiego Elementy struktury organizacyjnej Piony, departamenty Komórki organizacyjne Stanowiska pracy Struktury organizacji pracy przedsiębiorstwa hotelarskiego Konsorcja hotelarskie a struktury organizacyjne przedsiębiorstw hotelarskich Podstawowe dokumenty organizacyjne w przedsiębiorstwie hotelarskim Regulamin pracy i płacy Regulamin obiektu noclegowego Organizacja pracy wybranych pionów i komórek organizacyjnych obiektu hotelarskiego Recepcja - cykl obsługi gościa w obiekcie noclegowym Rezerwacja Zakwaterowanie - check in Obsługa w trakcie pobytu Wykwaterowanie - check out Zakończenie doby hotelowej Współpraca recepcji z innymi elementami struktury organizacyjnej Służba pięter Gastronomia hotelowa Organizacja czasu wolnego Hotelarze Wizerunek hotelarza Hotelarskie Tajemnica zawodowa w hotelarstwie Hotelarze w pracy Stres zawodowy Emocje Akceptacja własnej osoby Nawyki w pracy Goście Segmentacja rynku gości hotelowych Charakterystyka grup i segmentów gości hotelowych Goście i gospodarze Komunikacja Modele nowoczesnej obsługi Pierwsze wrażenie Gość pozytywnie zaskoczony Sytuacje trudne i nadzwyczajne Reklamacja usługi hotelowej Dlaczego goście bywają niezadowoleni? Niezadowolony gość i co dalej? Komu i jak reklamować? Bezpieczeństwo i higiena pracy w obiekcie hotelarskim Bhp pracownika Organizacja ochrony przeciwpożarowej Ewakuacja gości, pracowników i mienia Inne potencjalne zagrożenia.
Sygnatura czytelni BWF: XII L 82
Availability:
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 145569 N, 145570 N (2 egz.)
Biblioteka WWFiF
Copies are only available in the library: sygn. F 8081 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia na stronach [409]-413.
Target audience note
Dla wykładowców i studentów kierunków zwiazanych z hotelarstwem i turystyką w wyższych uczelniach różnych typów, jak również nauczycieli i wykładowców w szkołach średnich i pomaturalnych kształcących w specjalnościach: hotelarstwo i turystyka.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności