155345
Brak okładki
Książka
W koszyku
Aneta Kotyja, System urzędowej kontroli żywności w świetle wymogów prawa Unii Europejskiej Dawid Sześciło, Między decentralizacją a konsolidacją. O reformie systemu urzędowej kontroli żywności z perspektywy zarządzania publicznego Paweł Wojciechowski, Reforma organów urzędowej kontroli żywności w Polsce w świetle rozporządzenia 2017/625 w sprawie kontroli urzędowych, ze szczególnym uwzględnieniem prywatyzacji zadań urzędowej kontroli 43 Michał Jabłoński, Krzysztof Koźmiński, Reforma systemu urzędowej kontroli żywności - trudności w procesie legislacyjnym Dawid Ziółkowski, Pionizacja inspekcji żywnościowych a sprawowanie kontroli i nadzoru nad ich działalnością 88 Małgorzata Korzycka, Urzędowa kontrola żywności w Polsce wobec porozumienia C E TA Patryk Kalinowski, Rosyjski model urzędowej kontroli żywności w ujęciu organizacyjnym Michał Rudy, Agata Kosińska-Madera, Kolizje właściwości w nadzorze nad żywnością Agnieszka Serlikowska, Decyzja zobowiązująca kontrolowanego do uiszczenia kwoty stanowiącej równowartość kosztów przeprowadzonych badań (art. 30 ust. 1 Ustawy o inspekcji handlowej) jako osobliwa sankcja w urzędowej kontroli żywności sprawowanej przez inspekcję handlową Adam Zieliński, Instytucjonalna ocena ryzyka w łańcuchu żywnościowym w Polsce i Unii Europejskiej. Struktura analizy ryzyka w prawie żywnościowym.
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 216
Status dostępności:
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 14620 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia, wykaz orzecznictwa, netografia na stronach [200]-212.
Uwaga dotycząca języka
Spis treści także w języku angielskim. Streszczenia artykułów w języku angielskim.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności