158660
Brak okładki
Książka
W koszyku
Rozdział 1. MODELE BADAWCZE I ROZWOJOWE 1.1.Zagadnienie technologiczne 1.2.Opracowanie odseparowanych komponentów innowacyjnych technologii do badań laboratoryjnych 1.3.Modelowanie procesów miesienia ciast mącznych wraz z badaniami parametrów jakościowych powstałych ciast na odseparowanych komponentach technologii 1.4.Modelowanie mechaniki miesienia ciasta 1.5.Modelowanie mechanicznych właściwości ciasta 1.6.Badania Teologicznych właściwości ciasta Rozdział 2. KOMPONENTY MIESIENIA Z HYDROKINETYKĄ 2.1.Zintegrowanie komponentów technologii w system do badań laboratoryjnych 2.2.Hydrokinematyka punktu materialnego ciasta Rozdział 3. BADANIA I ROZWÓJ 3.1.Badanie technologii w środowisku zbliżonym do rzeczywistego 3.2.Rozwój prototypów miesiarek hydrokinetycznych 3.3.Badanie 7 modeli instalacji prototypowych z wyjezdną dzieżą 3.4.Badanie parametrów jakościowych powstałych ciast 3.5.Instrumentarium, program i badania optymalizacyjne 3.6.Podsumowanie i wnioski z badań i rozwoju Rozdział 4. SERIA PRÓBNA I BADANIA ZGODNOŚCI 4.1.Budowa i badanie konstrukcji prototypów 4.2.Utworzenie prototypów miesiarek hydrokinetycznych 4.3.Badania, testy i demonstracja prototypów miesienia hydrokinetycznego 4.4.Demonstracja przemysłowa hydrokinetycznej innowacyjnej miesiarki 4.5.Ocena innowacji miesiarek i miesienia hydrokinetycznego MASZ 4.6.Dalsze doskonalenie innowacji miesienia hydrokinetycznego MASZ
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 147972 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia, netografia na stronach [221]-226.
Uwaga dotycząca języka
Streszczenie w języku angielskim.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności