Ciasta
Sortowanie
Źródło opisu
Książki, czasopisma i zbiory specjalne
(5)
Forma i typ
Książki
(5)
Publikacje naukowe
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(4)
dostępne
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(1)
Biblioteka Międzywydziałowa
(4)
Autor
Ambroziak Zygmunt
(2)
Bąk Maria
(1)
Deschaintre Jean-Claude
(1)
Deschamps Bernard (1932- )
(1)
Dojutrek Czesław
(1)
Kolanowski Wojciech
(1)
Pariss Denis
(1)
Pietrzyk Andrzej
(1)
Piotrowicz Jadwiga
(1)
Pirrel Serge
(1)
Sadkiewicz Józef
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
2000 - 2009
(2)
1990 - 1999
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(5)
Język
polski
(5)
Temat
Budownictwo
(2412)
Zarządzanie
(2038)
Matematyka
(1930)
Elektrotechnika
(1896)
Przedsiębiorstwa
(1790)
Ciasta
(-)
Fizyka
(1535)
Informatyka
(1502)
Maszyny
(1228)
Fizjoterapia
(1175)
Wytrzymałość materiałów
(1157)
Ochrona środowiska
(1023)
Sport
(1012)
Turystyka
(953)
Elektronika
(946)
Ekonomia
(932)
Mechanika
(932)
Automatyka
(916)
Język angielski
(873)
Samochody
(867)
Rachunkowość
(821)
Chemia
(808)
Rehabilitacja
(800)
Polska
(791)
Gospodarka
(778)
Komunikacja marketingowa
(761)
Technika
(743)
Konstrukcje budowlane
(727)
Wychowanie fizyczne
(725)
Przemysł
(723)
Prawo pracy
(712)
Unia Europejska
(699)
Piłka nożna
(690)
Transport
(673)
Elektroenergetyka
(667)
Marketing
(638)
Architektura
(637)
Innowacje
(620)
Naprężenia i odkształcenia
(613)
OZE
(606)
Programowanie (informatyka)
(590)
Trening
(586)
Energetyka
(585)
Programy komputerowe
(584)
Technologia chemiczna
(567)
Rolnictwo
(556)
Biomasa
(543)
Analiza numeryczna
(532)
Prawo
(524)
Odnawialne źródła energii
(520)
Sterowanie
(520)
Komputery
(517)
Materiałoznawstwo
(517)
Produkcja
(517)
Symulacja
(515)
Inwestycje
(508)
Praca
(503)
Zarządzanie jakością
(497)
Zarządzanie zasobami ludzkimi (HRM)
(496)
Analiza matematyczna
(495)
Dzieci
(489)
Energia elektryczna
(489)
Urbanistyka
(488)
Materiały budowlane
(482)
Logistyka gospodarcza
(480)
Rynek pracy
(474)
Finanse
(468)
Maszyny elektryczne
(468)
Przedsiębiorstwo
(468)
Szkolnictwo wyższe
(468)
Psychologia
(467)
Modele matematyczne
(465)
Internet
(464)
Metale
(462)
Nauka
(456)
Marketing internetowy
(453)
Systemy informatyczne
(448)
Statystyka matematyczna
(447)
Języki programowania
(433)
Skrawanie
(432)
Reklama
(431)
Rehabilitacja medyczna
(429)
Mechanika budowli
(425)
Działalność gospodarcza
(422)
Organizacja
(417)
Telekomunikacja
(413)
Metrologia
(412)
Pedagogika
(410)
Drgania
(409)
Trener
(406)
Ubezpieczenia społeczne
(394)
Controlling
(392)
Optymalizacja
(392)
Historia
(388)
Filozofia
(385)
Podatki
(385)
Statystyka
(384)
Socjologia
(382)
Banki
(379)
BHP
(375)
Rachunkowość zarządcza
(374)
Gatunek
Opracowanie
(1)
Podręczniki dla szkół zawodowych
(1)
Dziedzina i ujęcie
Inżynieria i technika
(1)
5 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Produkcja piekarsko-ciastkarska : podręcznik dla technikum. Cz.1 / Zygmunt Ambroziak. - Warszawa : Wydaw-a Szkolne i Pedagogiczne, 1998. - 311, [1] s. : il., rys., schem., tab., wykr. ; + [1] k. tabl.
Bibliogr.s. 309 - [312]
Sygnatura czytelni BMW: IX K 8,1 (nowy)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 8349 N (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr.s. [304]
Sygnatura czytelni BMW: IX K 8,2 (nowy)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 8350 N (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 12813 N (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr.s. [44]
Sygnatura czytelni BMW: IX K 7 (nowy)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 8351 N (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliografia, netografia na stronach [221]-226.
Rozdział 1. MODELE BADAWCZE I ROZWOJOWE 1.1.Zagadnienie technologiczne 1.2.Opracowanie odseparowanych komponentów innowacyjnych technologii do badań laboratoryjnych 1.3.Modelowanie procesów miesienia ciast mącznych wraz z badaniami parametrów jakościowych powstałych ciast na odseparowanych komponentach technologii 1.4.Modelowanie mechaniki miesienia ciasta 1.5.Modelowanie mechanicznych właściwości ciasta 1.6.Badania Teologicznych właściwości ciasta Rozdział 2. KOMPONENTY MIESIENIA Z HYDROKINETYKĄ 2.1.Zintegrowanie komponentów technologii w system do badań laboratoryjnych 2.2.Hydrokinematyka punktu materialnego ciasta Rozdział 3. BADANIA I ROZWÓJ 3.1.Badanie technologii w środowisku zbliżonym do rzeczywistego 3.2.Rozwój prototypów miesiarek hydrokinetycznych 3.3.Badanie 7 modeli instalacji prototypowych z wyjezdną dzieżą 3.4.Badanie parametrów jakościowych powstałych ciast 3.5.Instrumentarium, program i badania optymalizacyjne 3.6.Podsumowanie i wnioski z badań i rozwoju Rozdział 4. SERIA PRÓBNA I BADANIA ZGODNOŚCI 4.1.Budowa i badanie konstrukcji prototypów 4.2.Utworzenie prototypów miesiarek hydrokinetycznych 4.3.Badania, testy i demonstracja prototypów miesienia hydrokinetycznego 4.4.Demonstracja przemysłowa hydrokinetycznej innowacyjnej miesiarki 4.5.Ocena innowacji miesiarek i miesienia hydrokinetycznego MASZ 4.6.Dalsze doskonalenie innowacji miesienia hydrokinetycznego MASZ
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 147972 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności