158722
Book
In basket
(Monografia / [Politechnika Śląska] ; 752)
ROZDZIAŁ 1. WEWNĄTRZORGANIZACYJNE PROCESY LOGSTYCZNE W WIELOWYMIAROWEJ STRUKTURZE PRZEDSIĘBIORSTWA PRODUKCYJNEGO 1.1.Istota i pojęcie procesu logistycznego 1.2.Klasyfikacja rodzajowa procesów logistycznych 1.3.Zakłócenia w procesach logistycznych przedsiębiorstw produkcyjnych ROZDZIAŁ 2. TEORETYCZNE UJĘCIE ZARZĄDZANIA RYZYKIEM W PROCESACH LOGISTYCZNYCH 2.1.Istota oraz pojęcie ryzyka 2.2.Klasyfikacje ryzyka w ujęciu ogólnym 2.3.Zarządzanie ryzykiem w procesach logistycznych 2.4.Struktura zarządzania ryzykiem wg ISO 31000 ROZDZIAŁ 3. IDENTYFIKACJA ZAKŁÓCEŃ WPŁYWAJĄCYCH NA REALIZACJĘ PROCESÓW LOGISTYCZNYCH W MAŁYCH I ŚREDNICH PRZEDSIĘBIORSTWACH PRODUKCYJNYCH BRANŻY SPOŻYWCZEJ 3.1.Uzasadnienie podjęcia badań 3.2.Metodyka prowadzenia badań. Charakterystyka próby badawczej 3.2.1.Kryteria oceny wpływu zakłóceń na przebieg procesów logistycznych w MSP branży spożywczej 3.2.2.Ankieta badawcza dla ustalenia wpływu i intensywności zakłóceń przebiegu procesów logistycznych w MSP branży spożywczej. Określenie wielkości próby badawczej 3.3.Wyniki badania zakłóceń w realizacji procesów logistycznych w MSP branży spożywczej 3.3.1.Wyniki badań ilościowych dotyczące identyfikacji zakłóceń w realizacji procesów logistycznych w mikroprzedsiębiorstwach produkcyjnych branży spożywczej 3.3.2.Wyniki badań ilościowych dotyczące identyfikacji zakłóceń w realizacji procesów logistycznych w małych przedsiębiorstwach produkcyjnych branży spożywczej 3.3.3.Wyniki badań ilościowych dotyczące identyfikacji zakłóceń w realizacji procesów logistycznych w średnich produkcyjnych branży spożywczej ROZDZIAŁ 4. MODEL ZARZĄDZANIA RYZYKIEM W REALIZACJI PROCESÓW LOGISTYCZNYCH W MŚP PRODUKCYJNYCH BRANŻY SPOŻYWCZEJ ROZDZIAŁ 5. ZASTOSOWANIE MODELU ZARZĄDZANIA RYZYKIEM W WYBRANYCH PRZEDSIĘBIORSTWACH PRODUKCYJNYCH BRANŻY SPOŻYWCZEJ NALEŻĄCYCH DO SEKTORA MŚP 5.1.Weryfikacja zastosowania modelu w mikroprzedsiębiorstwie produkcyjnym branży spożywczej 5.2.Weryfikacja zastosowania modelu w małym przedsiębiorstwie produkcyjnym branży spożywczej 5.3.Weryfikacja zastosowania modelu w średnim przedsiębiorstwie produkcyjnym branży spożywczej
Sygnatura czytelni BMW: VI J 83(752)
Media files:
Availability:
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 149713 N (1 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Copies are only available in the library: sygn. 149712 N (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia na stronach 140-154.
Language note
Streszczenie w języku angielskim. Spis treści także w języku angielskim.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again

Deklaracja dostępności