158660
Brak okładki
Książka
W koszyku
(A-Ajurweda.pl)
Historia ajurwedy Pożywienie z perspektywy ajurwedy Odkrywanie natury ciała i jego budowy (konstytucji) Odkryj swoją budowę ciała Właściwości i potrzeby żywieniowe każdej konstytucji Co zaburza twoją konstytucję ? Ajurwedyjskie odżywianie: smak Trawienie Przygotowanie potraw i łączenie pokarmów Równoważenie agni Narządy trawienne Czakry i zmiany diety Stosowanie diety w zależności od pór roku Czas zacząć gotować! Prosty sposób planowania zrównoważonych posiłków Trójdoszowe menu Menu dla wata Menu dla pitta Menu dla kapha Dania główne Kiczadi Zboża Warzywa Owoce Zupy Sałatki Dodatki Przekąski Desery Napoje Śniadania Najczęściej zadawane pytania i odpowiedzi Przewodnik po żywieniu dla podstawowych typów konstytucji Podstawowe informacje na temat składników odżywczych
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 150909 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału: Ayurvedic cookbook : a personalized guide to good nutrition and health
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia na stronach 409-411. Indeks.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności