158660
Książka
W koszyku
(Monografie Politechniki Łódzkiej ; nr 2374)
1.PROCES MONITOROWANIA I POMIARÓW 1.1.Zasada zarządzania jakością i terminologia 1.2.Wymagania dotyczące procesu monitorowania i pomiarów oraz wytyczne w zakresie doskonalenia procesu 1.3.Instrumenty wspierające proces monitorowania i pomiarów 1.3.1.Analiza FMEA 1.3.2.Six Sigma i karty kontrolne 1.3.3.Benchmarking 1.3.4.Zrównoważona karta wyników - BSC 2.MONITOROWANIE I POMIARY WYROBÓW 2.1.Specyfika monitorowania i pomiarów wyrobów 2.2.Mierniki jakości wyrobów 2.2.1.Arkusz kontrolny 2.2.2.Audyt wyrobu 2.2.3.AQL - Limit Akceptowalnej Jakości 2.2.4.QFD - metoda rozwinięcia funkcji jakości 2.3.Nadzór nad sprzętem kontrolno-pomiarowym 3.MONITOROWANIE I POMIARY PROCESÓW 3.1.Specyfika monitorowania i pomiarów procesów 3.2.Mierniki procesów - przykłady 3.3.Dokumentowanie monitorowania i pomiarów procesów 4.MONITOROWANIE I POMIARY SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ 4.1.Zadowolenie klienta 4.2.Audyt wewnętrzny 4.3.Przegląd zarządzania 5. MODEL ZARZĄDZANIA PROCESEM MONITOROWANIA I POMIARÓW
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 156315 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia na stronach 177-184.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności