Sortowanie
Źródło opisu
Książki, czasopisma i zbiory specjalne
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Placówka
Biblioteka Międzywydziałowa
(1)
Autor
Berry Mark
(1)
Evans Judith A. (1962- )
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
Kraj wydania
Wielka Brytania
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Mrożonki
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Nazwy aut. na s. [VII]-VIII.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Streszczenie: This book provides a comprehensive source of information on freezing and frozen storage of food. Initial chapters describe the freezing process and provide a fundamental understanding of the thermal and physical processes that occur during freezing.
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 193
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. MZ 332 N (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności