Sortowanie
Źródło opisu
Książki, czasopisma i zbiory specjalne
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(1)
Biblioteka Międzywydziałowa
(1)
Autor
Benedykciński Jerzy
(1)
Rothery Brian
(1)
Wiśniewska Małgorzata (1961- )
(1)
Zalewski Jan
(1)
Rok wydania
1990 - 1999
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Chłodnictwo
(1)
ISO 14000 (norma)
(1)
ISO 9000 (norma)
(1)
Mrożonki
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Tyt. oryg. : Guidelines for Good Hygienic Practice in the Manufacture of Chilled Food.
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 19
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 99194 N (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 97125 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności