Sortowanie
Źródło opisu
Książki, czasopisma i zbiory specjalne
(1)
Forma i typ
Czasopisma
(1)
Autor
Grzybowski Roman (technolog żywności)
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Przemysł rolno-spożywczy
(1)
Gatunek
Czasopismo naukowe
(1)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Czasopismo
W koszyku
Kwartalnik
T. 73, nr 1 (2018)-T. 77, nr 4 (2023)-.
Opis na podstawie: T. 73, nr 1 (2018).
Od t. 76, nr 2 (2022) [redaktor naczelny dr Piotr Janiszewski].
Od t. 76, nr 2 (2022) wydawca: Wydawnictwo Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego Państwowego Instytutu Badawczego.
Od t. 76, nr 3/4 (2022) [redaktor naczelny Marek Roszko].
Z dniem 3 października 2024 r. czasopismo zmieniło nazwę na Food Biotechnology and Agricultural Sciences (FBAS). Pod nową nazwą wydawane będzie w formie rocznika, w wersji drukowanej (numer ISSN: 3071-7256) oraz elektronicznej na stronie internetowej: https://www.fbasjournal.com/ (ISSN: 3071-7264).
Zawartość zasobu Magazyn P 3328 udostępniany w Wypożyczalni
2018 T. 73 nr 1-3/4
2019 T. 74 nr 1-3/4
2020 T. 75 nr 1/2-3/4
2022 T. 76 nr 1-3/4
2023 T. 77 nr 1/2-3/4
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności