158660
Brak okładki
Czasopismo
W koszyku
Półrocznik
T. 2, nr 1 (1993)-.
Stanowi kontynuację:
Stanowi kontynuację: Postępy Techniki
Zawartość zasobu M Biblioteka MW R 79
1993 T.2 nr 1-2 ubytek
1994 T.3 nr 1-2 ubytek
1995 T.4 nr 1-2 ubytek
1996 T.5 nr 1-2 ubytek
1997 T.6 nr 1-2 ubytek
1998 T.7 nr 1-2 ubytek
1999 T.8 nr 1/2 ubytek
2000 T.9 nr 1,2 ubytek
2001 T.10 nr 1-2
2002 T.11 nr 1-2
2003 T.12 nr 1-2
2004 T.13 nr 1-2
2005 T.14 nr 1-2
2006 T.15 nr 1-2
2007 T.16 nr 1-2
2008 T.18 nr 1-2
2009 T.19 nr 1-2
2010 T.20 nr 1-2
2011 T.21 nr 1-2
2012 T.22 nr 1-2
2013 T.23 nr 1-2
2014 T.24 nr 1-2
2021 T. 31 nr 2 = 59. Brak: nr 1
Ostatnio wpłynęły zeszyty:
Biblioteka Międzywydziałowa: 1999 nr 1/01, nr 1/02, nr 1-2/1999, nr 1/03, nr 1/2000, nr 2/01, nr 2/02, nr 2/03, nr 2/2000, 2004 nr 1, nr 2, 2005 nr 1, nr 2+CD, 2006 vol. T.16, nr 1, vol. T.16, nr 2, 2007 nr 1, nr 2, 2008 nr 1, nr 2, 2009 nr 1, nr 2, 2010 vol. 20, nr 1, vol. 20, nr 2, 2011 nr 1, nr 2, 2012 nr 1, nr 2, 2013 nr 1, nr 2
Strefa uwag:
Inny tyt: Technological Progress in Food Processing, 2009-
Uwaga ogólna
Tytuł według nagłówka. Opis na podstawie: T. 11, nr 1 (2002)- = nr 20-.
Od t. 13, nr 1 (2003) podtytuł: czasopismo recenzowane Wyższej Szkoły Menedżerskiej.
Od t. 13, nr 2 (2003) wydawca: WSM.
Od t. 15, nr 1 (2005) [redaktor naczelna: Alina Maciejewska].
Od t. 19, nr 1 (2009) tytuł równoległy: Technological Progress in Food Processing.
Od t. 29, nr 1 (2019) [redaktor naczelny Andrzej Lenart].
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej
Dostępny także on-line.
Uwaga dotycząca języka
Streszczenie angielskie, spis treści angielski, polski.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności