158660
Brak okładki
Książka
W koszyku
Podstawy mikrobiologii żywności / Gunther Müller ; tł. Tadeusz Knaut. - Warszawa : Wydaw-a Naukowo-Techniczne, 1983. - 303, [1] s. : il., rys., schem., tab., wykr., err. ; 24 cm.
Sygnatura czytelni BMW: IX Ł 7
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66960, 66961 (2 egz.)
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 3486 N (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Tyt. oryg. : Grundlagen der Lebensmittelmikrobiolo- gie.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr.s. 280 - 288
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności